CONTACT

  

 

 Zoek je werk of zoekt u  een gemotiveerde en  ervaren uitzendkracht, bel  ons dan even. We  vermelden geen vacatures  op onze website. We maken liever even een  persoonlijke afspraak om op maat naar specifieke  wensen en eisen te  kunnen luisteren en  daarop een concreet  aanbod te doen. Praktisch en persoonlijk.

 Flex Personeel
 Het Spijk 18h
 8321 WT Urk
 Tel: 0527-760045

 www.flexpersoneel.nl

Privacyverklaring

 

 

 

                                                                                                               

                                                                                                                                             Harm Visscher

 

         

 

Ik ben akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van Flex Personeel. Deze gegevens zullen wij maximaal 1 jaar bewaren, hierna zullen wij u opnieuw om toestemming vragen. U kunt ten allen tijde uw gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het contactformulier. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven en uitsluitend gebruikt t.b.v. uw sollicitatie. Gegevens in de database worden geanonimiseerd gebruikt voor statistische doeleinden. Uw gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen.

Betrouwbaarheidscheck

Een sterk merk doet de dingen op de goede manier en op de juiste tijd met als basis: vertrouwen. In de uitzendbranche heeft vertrouwen op een aantal punten een concreet gezicht. Neem het ABU-keurmerk. Flex Personeel heeft het. Neem de aansluiting bij de VRO. Flex Personeel heeft het. Goed geregeld dus. Niet meer dan logisch.

Wat bedrijven en flexwerkers vinden, vinden wij ook: betrouwbaarheid moet blijken en geregeld zijn.

Maak contact

Flex Personeel is gevestigd in Urk, waar de nobele werkersmentaliteit nog heel gewoon is. We hebben een mooi plekje in een fraai pand dichtbij openbare wegen. Niet moeilijk dus om er te komen. Pak de telefoon en bel of druk op onze bel aan Het Spijk. Bij binnenkomst wordt er al koffie gezet.

Flex Personeel
Het Spijk 18-h
8321 WT Urk
Tel: 0527-760045
www.flexpersoneel.nl