DIENSTEN

 

Flex Personeel zendt uit, payrollt, werft en selecteert, detacheert etc. Zo’n beetje de belangrijkste diensten die in de uitzendbranche aangeboden worden. Zowel opdrachtgevers (bedrijven) als flexwerkers (werkzoekenden) kunnen dus voor al deze vormen van werk en werkbemiddeling terecht. Da’s goed om te weten! Flex Personeel geeft deze diensten vorm en inhoud, zodat er tevredenheid en duidelijkheid is bij onze opdrachtgevers en uitzendkrachten.

Betrouwbaarheidscheck

Een sterk merk doet de dingen op de goede manier en op de juiste tijd met als basis: vertrouwen. In de uitzendbranche heeft vertrouwen op een aantal punten een concreet gezicht. Neem het ABU-keurmerk. Flex Personeel heeft het. Neem de aansluiting bij de VRO. Flex Personeel heeft het. Goed geregeld dus. Niet meer dan logisch.

Wat bedrijven en flexwerkers vinden, vinden wij ook: betrouwbaarheid moet blijken en geregeld zijn.

Maak contact

Flex Personeel is gevestigd in Urk, waar de nobele werkersmentaliteit nog heel gewoon is. We hebben een mooi plekje in een fraai pand dichtbij openbare wegen. Niet moeilijk dus om er te komen. Pak de telefoon en bel of druk op onze bel aan Het Spijk. Bij binnenkomst wordt er al koffie gezet.

Flex Personeel
Het Spijk 18-h
8321 WT Urk
Tel: 0527-760045
www.flexpersoneel.nl